21 dager for lykke – dag 3 av 21

 

Da er vi allerede på dag 3 av 21 – bare hold ut, hver dag blir bedre 😀

Hvor ofte sier du takk? Gjør du det av vane, eller mener du det virkelig når du gjør det? Ubevisst sier de fleste takk ganske ofte, i butikken, takk for mat osv, som selvfølgelig er supert. MEN – mener du det virkelig når du sier takk? Jeg vil at du skal fokusere litt ekstra på det idag.

Det er viktig at den personen du takker virkelig føler at du mener det. Kan du smile samtidig som du sier takk på telefonen f.eks? Jeg tipper at den du snakker med merker at du smiler mens du sier takk, fordi det føles mer som at du faktisk mener det.

Det er mange grunner til at å si takk er viktig, en av dem er å vise andre mennesker at du er takknemlig for dem, noe de sa eller gjorde, noe de ga deg, det kan være så mye. Og for at universet  skal forstå at du er takknemlig, må du si takk så mange ganger du kan. Programmer hjernen din til å bli takknemlig ved å si det mange, mange ganger. I dag skal vi øve ved å si takk 111 ganger. Det er lenge nok til å programmere hjernen din litt.

Du vil føle deg bedre, andre vil føle seg bedre, og universet vil gi deg mye mer av det du ønsker deg, fordi det skjønner at du er takknemlig. Loven om tiltrekning er ganske kul sånn 😀111-1

Prøv å si takk mens du pusser tennene (du kan si det inni deg ;)), eller samtidig som du tar ut søppel, vasker kopper, venter på rødt lys etc. Se om du kan finne en tid som passer for deg til å gjøre det til en slags takke-vane. Gjør så dette hver dag, og se livet ditt forandre seg gradvis.

Det er best å ikke telle dine takk, for da vil du fokusere på tellingen istedet for den faktiske meningen med ordene dine 😉 Det nøyaktige antall ganger du sier det er ikke så farlig, bare si det masse!

Så når du kan i dag si takk mange ganger! 😀

Dagens oppgaver er:

1 . Skriv ned minst 5 ting i livet ditt du er takknemlig for, eller glad for

. Og virkelig kjenn på takknemliggheten, kjenn på gleden innenfra. Hvis du ikke kan finne 5 ting, prøv å i allefall finne 1, det er helt sikkert minst 1 ting du kan være takknemlig for, det kan jeg garantere. Og hvis du finner flere enn 5 er det enda bedre! Bare prøv og se, det vil gjøre deg mer lykkelig.

Og jo tidligere på dagen du gjør det, jo bedre er det.

2. Si takk, mange mange ganger i dag, og gjør det senere også. Jo mer du bruker disse triksene, jo raskere vil livet ditt forandre seg til det bedre, til det du virkelig ønsker i livet.

Det var alt for i dag. Lykke til, og hvis du har spørsmål kan du nå meg på epost kathrine@levlykkelig.no eller via min facebook page her: Lev Lykkelig – Live Happily

Dagens video finner du her:

 

#lovewins #lawofattraction #thankful #gratitude #takknemlighet #glede #lovenomtiltrekning #loa

logo_wider

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s